Informacije o prijavi 

 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko brezplačno objavite izobraževalno ponudbo na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja in učenja odraslih v Sloveniji 2020/2021.

Spletni portal Kam po znanje je eden redkih virov na nacionalni ravni, ki na enem spletnem mestu predstavi ponudbo formalnega in neformalnega izobraževanja in usposabljanja za odrasle v Sloveniji, novice o dogajanju in dosežkih v izobraževanju odraslih ter druge informacije o možnostih izobraževanja in učenja.

Vpis podatkov je možen preko spletnih obrazcev. Do njih lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ju pridobite ob REGISTRACIJI. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti.

V spletno aplikacijo za vnos podatkov je možno vpisati nove programe izobraževanja in učenja, v aplikaciji pa so shranjeni tudi vsi programi, ki ste jih objavili na spletni strani Kam po znanje preteklo šolsko leto. Za ponovno objavo teh programov za novo šolsko leto, je obvezna potrditev teh programov. Vse objavljene podatke lahko kadarkoli spreminjate in dopolnjujete preko spletne aplikacije. Vse spremembe in dopolnitve podatkov bodo na spletni strani objavljene, takoj ko jih pregleda in potrdi administrator na Andragoškem centru Slovenije. 

Na spletni strani bomo bazo izvajalcev izobraževanja odraslih dopolnili tudi z bazo izvajalcev in programov izrednega srednješolskega izobraževanja Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Obseg prvega vpisa v izredno srednješolsko izobraževanje v šolskem letu 2020/2021).

Vpisana izobraževalna ponudba bo na spletni strani Kam po znanje objavljena do konca šolskega leta 2020/2021, nato vas bomo ponovno pozvali k posodobitvi oziroma dopolnitvi izobraževalne ponudbe v novem šolskem letu.

Dodatne informacije: 

Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..