Informacije za izvajalce izobraževanja 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko objavite izobraževalno ponudbo za šolsko leto 2017/2018 na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja odraslih. Objava na spletni strani predstavlja priložnost za vašo dodatno prepoznavnost ter brezplačno promocijo izobraževalne ponudbe v najširši javnosti.

Vpis podatkov za objavo na spletni strani je možen na dva načina, in sicer prek spletnih obrazcev ali prek klasičnih tiskanih obrazcev

Novost pri zbiranju podatkov za šolsko leto 2017/2018 je, da izvajalcem izobraževanja ni potrebno vpisovati podatkov o srednješolskih izobraževalnih programih za odrasle in programu osnovne šole za odrasle, ker nam bo podatke posredovalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Prav tako tudi ni potrebno vpisovati programov priprav na preverjanje in potrjevanje NPK.

Pred objavo na spletni strani bo vpisane podatke pregledal in končno potrdil še administrator na Andragoškem centru Slovenije. Prosimo vas, da objavljeno izobraževalno ponudbo redno posodabljate. Konec šolskega leta vas bomo ponovno povabili, da vpišete ali posodobite podatke o izobraževalni ponudbi za novo šolsko leto. 
 
Kontaktna oseba: Erika Brenk (telefon: 01 5842 570, 5842 560; e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

1. Spletni obrazci

Za dostop do spletnih elektronskih obrazcev potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga prejmete ob registraciji na spletno stran Kam po znanje. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti. Preko spletnih obrazcev boste lahko vpisovali in dopolnjevali vašo izobraževalno ponudbo celo šolsko leto. 

 

2. Tiskani obrazci

Prijava preko tiskanih obrazcev: natisnite obrazca "Podatki o izvajalcu izobraževanja" in "Podatki o programu izobraževanja" in ju izpolnite v skladu z navodili. Izpolnjene obrazce nam pošljite po elektronski pošti, na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na naslov: Andragoški center Slovenije, Šmartinska 134 a, 1000 Ljubljana s pripisom »Za Pregled«.

Obrazec: Podatki o izvajalcu izobraževanja:
obrazec_izvajalec.doc (84.50 KB)

Obrazec: Podatki o programu izobraževanja:
obrazec_program.doc (63.00 KB)

Navodila izpolnjevanje obrazcev:
Navodila za vnos.doc Navodila za vnos.doc (57.00 KB)

Šifranta:
KLASIUS-SRV.doc (78.00 KB)

KLASIUS-P.doc (531.50 KB)