Informacije o prijavi 

 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko brezplačno objavite izobraževalno ponudbo na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja in učenja odraslih v Sloveniji 2020/2021.

Spletni portal Kam po znanje je eden redkih virov na nacionalni ravni, ki na enem spletnem mestu predstavi ponudbo formalnega in neformalnega izobraževanja in usposabljanja za odrasle v Sloveniji, ter druge koristne informacije in novice o dogajanju in dosežkih v izobraževanju odraslih.

Prijava je možna preko spletnih obrazcev. Do njih lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ju pridobite ob REGISTRACIJI. Uporabniško ime in geslo prejmete po elektronski pošti.

V spletni aplikaciji za vnos podatkov so shranjeni tudi vsi programi, ki ste jih vpisali preteklo šolsko leto. Za objavo na portalu jih ni potrebno zopet vpisovati, temveč jih v spletni aplikaciji samo ponovno shranite.

Vaše objave lahko kadarkoli spreminjate in dopolnjujete. Vse spremembe in dopolnitve podatkov bodo na spletni strani objavljene, takoj ko jih pregleda in potrdi tudi administrator na Andragoškem centru Slovenije. 

Na spletni strani bomo bazo izvajalcev izobraževanja odraslih dopolnili tudi z bazo izvajalcev in programov izrednega srednješolskega izobraževanja Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Obseg prvega vpisa v izredno srednješolsko izobraževanje v šolskem letu 2020/2021).

Na portalu Kam po znanje bo izobraževalna ponudba za šolsko leto 2020/2021 vidna do konca junija 2021. Nato vas bomo pozvali k objavi izobraževalne ponudbe za novo šolsko leto 2021/2022.

Dodatne informacije: 

Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..