Informacije o prijavi 

 

Izvajalci izobraževanja odraslih izkoristite brezplačno priložnost in predstavite svojo izobraževalno ponudbo na enem največjih izobraževalnih portalov KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja in učenja odraslih v Sloveniji 2020/2021.

Vpišite se in pridobite svoje uporabniško ime in geslo za registracijo na spletno stran.

 

NA SPLETNO STRAN SE REGISTRAJTE TUKAJ

 

Svoje objave lahko kadarkoli sami spreminjate in dopolnjujete. Vaša izobraževalna ponudba bo na spletni strani Kam po znanje objavljena do konca junija 2021. Nato vas bomo ponovno pozvali, da jo posodobite oziroma vpišete novo izobraževalno ponudbo za novo šolsko leto 2021/2022.

Na spletni strani je objavljena tudi ponudba izvajalcev izrednega srednješolskega izobraževanja za odrasle, ki jo spremlja Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (Obseg prvega vpisa v izredno srednješolsko izobraževanje v šolskem letu 2020/2021).

Potrebujete dodatne informacije? Pokličite nas ali nam pišite:
Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.