Informacije za izvajalce izobraževanja

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko objavite izobraževalno ponudbo za šolsko leto 2018/2019 na spletni strani KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji Andragoškega centra Slovenije. Informacije o izobraževalni ponudbi bodo v pomoč vsem, ki iščejo podatke o organizacijah za izobraževanje odraslih, podatke o programih formalnega in neformalnega izobraževanja ali druge koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja. Objava na spletni strani predstavlja za organizacijo izobraževanja odraslih priložnost za dodatno prepoznavnost ter brezplačno promocijo izobraževalne ponudbe v najširši javnosti. 

Vpis podatkov za objavo na spletni strani je možen na dva načina, in sicer:

- prek spletnih obrazcev ali 
- prek klasičnih tiskanih obrazcev. 

POMEMBNO OBVESTILO: Izvajalcem izobraževanja ni potrebno vpisovati podatkov o srednješolskih izobraževalnih programih ter programih osnovne šole za odrasle, ki jih načrtujejo v šolskem letu 2018/2019, ker bomo te podatke pridobili od Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, prav tako ni potrebno vpisovati programov priprav za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK), ki jih bomo pridobili od Centra RS za poklicno izobraževanje.

Prva objava izobraževalne ponudbe za šolsko leto 2018/2019 bo na spletni strani Kam po znanje junija, naslednje objave pa tekom leta. Pred objavo podatkov na spletni strani bo zbrane podatke pregledal in potrdil administrator na Andragoškem centru Slovenije. Prosimo vas, da vse spremembe v izobraževani ponudbi redno objavljate na spletni strani Kam po znanje. 

Kontaktna oseba Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

1. Spletni obrazci

Za dostop do spletnih elektronskih obrazcev potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga prejmete ob registraciji na spletno stran Kam po znanje. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti. Preko spletnih obrazcev boste lahko vpisovali in dopolnjevali vašo izobraževalno ponudbo celo šolsko leto. 

 

2. Tiskani obrazci

Prijava preko tiskanih obrazcev: natisnite obrazca "Podatki o izvajalcu izobraževanja" in "Podatki o programu izobraževanja" in ju izpolnite v skladu z navodili. Izpolnjene obrazce nam pošljite po elektronski pošti, na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na naslov: Andragoški center Slovenije, Šmartinska 134 a, 1000 Ljubljana s pripisom »Za Pregled«.

Obrazec: Podatki o izvajalcu izobraževanja:
obrazec_izvajalec.doc (84.50 KB)

Obrazec: Podatki o programu izobraževanja:
obrazec_program.doc (63.00 KB)

Navodila izpolnjevanje obrazcev:
Navodila za vnos.doc Navodila za vnos.doc (57.00 KB)

Šifranta:
KLASIUS-SRV.doc (78.00 KB)

KLASIUS-P.doc (531.50 KB)