Informacije o prijavi 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko brezplačno objavite izobraževalno ponudbo na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji 2018/2019.

Informacije o izobraževalni ponudbi za odrasle, zbrane na spletni strani, bodo v pomoč vsem, ki iščejo podatke o ustanovah, ki izvajajo izobraževanja in usposabljanja za odrasle, podatke o programih formalnega in neformalnega izobraževanja in usposabljanja, ali druge koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja.

Vpis podatkov je možen na dva načina, in sicer:

- prek spletnih obrazcev ali 
- prek klasičnih tiskanih obrazcev. 

Vpis podatkov preko spletnih obrazcev je mogoč preko uporabniškega imena in gesla, ki ju izvajalci pridobite ob registraciji na spletni strani. Pred končno objavo na spletni strani bo te podatke pregledal in potrdil še administrator na Andragoškem centru Slovenije. Po objavi podatkov na spletni strani lahko izvajalci podatke še popravljate, dopolnjujete in brišete.

Dodatne informacije:
Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

1. Spletni obrazci

Za dostop do spletnih elektronskih obrazcev potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov ob registraciji na spletni strani Kam po znanje.