Informacije o prijavi 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko objavite izobraževalno ponudbo za šolsko leto 2016/2017 na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja odraslih. Objava na spletni strani predstavlja priložnost za vašo dodatno prepoznavnost ter brezplačno promocijo izobraževalne ponudbe v najširši javnosti.

Vpis podatkov o vaši izobraževalni ponudbi je možen na dva načina, in sicer prek spletnih obrazcev ali prek klasičnih tiskanih obrazcev. Pred objavo na spletni strani vpisane podatke pregleda in končno potrdi še administrator na Andragoškem centru Slovenije. Prosimo vas, da objavljeno izobraževalno ponudbo redno posodabljate. Konec šolskega leta vas bomo ponovno povabili, da posodobite vašo objavljeno izobraževalno ponudbo za novo šolsko leto. 
 
Kontaktna oseba: Erika Brenk (telefon: 01 5842 570, 5842 560; e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

1. Spletni obrazci

Za dostop do spletnih elektronskih obrazcev potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga prejmete ob registraciji na spletno stran Kam po znanje. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti. Preko spletnih obrazcev boste lahko vpisovali in dopolnjevali vašo izobraževalno ponudbo celo šolsko leto. 

 

2. Tiskani obrazci

Prijava preko tiskanih obrazcev: natisnite obrazca "Podatki o izvajalcu izobraževanja" in "Podatki o programu izobraževanja" in ju izpolnite v skladu z navodili. Izpolnjene obrazce nam pošljite po elektronski pošti, na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na naslov: Andragoški center Slovenije, Šmartinska 134 a, 1000 Ljubljana s pripisom »Za Pregled«.

Obrazec: Podatki o izvajalcu izobraževanja:
obrazec_izvajalec.doc (84.50 KB)

Obrazec: Podatki o programu izobraževanja:
obrazec_program.doc (63.00 KB)

Navodila izpolnjevanje obrazcev:
Navodila za vnos.doc Navodila za vnos.doc (57.00 KB)

Šifranta:
KLASIUS-SRV.doc (78.00 KB)

KLASIUS-P.doc (531.50 KB)