Informacije o prijavi 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko brezplačno objavite izobraževalno ponudbo za šolsko leto 2018/2019 na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Informacije, objavljene na spletni strani, bodo v pomoč vsem, ki iščejo podatke o ustanovah, ki izobražujejo odrasle, podatke o programih formalnega in neformalnega izobraževanja, ali druge koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja.

Vpis podatkov za objavo je možen na dva načina, in sicer:

- prek spletnih obrazcev ali 
- prek klasičnih tiskanih obrazcev. 

Nekaj koristnih napotkov pri vpisu podatkov:

Izvajalcem izobraževanja ni potrebno vpisovati podatkov o srednješolskih izobraževalnih programih ter programih osnovne šole za odrasle, ki jih načrtujejo izvajati v šolskem letu 2018/2019, ker bomo te podatke pridobili od Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, prav tako ni potrebno vpisovati programov priprav za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK), ki jih bomo pridobili od Centra RS za poklicno izobraževanje.

Pred končno objavo vpisanih podatkov na spletni strani bo podatke pregledal in potrdil še administrator na Andragoškem centru Slovenije.

Prosimo vas, da na spletni strani Kam po znanje tudi med letom redno objavljate vse novosti ali spremembe v vaši izobraževani ponudbi. 

Kontaktna oseba:
Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

1. Spletni obrazci

Za dostop do spletnih elektronskih obrazcev potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga prejmete ob registraciji na spletno stran Kam po znanje. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti.