Informacije o prijavi 

 

Izvajalci izobraževanja odraslih lahko brezplačno objavite izobraževalno ponudbo na spletni strani Andragoškega centra Slovenije KAM PO ZNANJE - Pregled ponudbe izobraževanja in učenja odraslih v Sloveniji 2019/2020.

Spletni portal Kam po znanje je eden redkih virov na nacionalni ravni, ki na enem spletnem mestu predstavi ponudbo formalnega in neformalnega izobraževanja in usposabljanja za odrasle v Sloveniji, novice o dogajanju in dosežkih v izobraževanju odraslih ter druge informacije o možnostih izobraževanja in učenja.

Vpis podatkov je možen prek spletnih obrazcev. Do njih lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ju pridobite ob REGISTRACIJI. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po elektronski pošti.

Podatke, objavljene na spletni strani Kam po znanje, lahko kadarkoli spreminjate in dopolnjujete preko spletne aplikacije za vpis podatkov. Vse spremembe in dopolnitve podatkov bodo vidne na spletni strani, takoj ko jih pregleda in potrdi tudi administrator na Andragoškem centru Slovenije. Vpisani podatki o izobraževalni ponudbi bodo objavljeni na spletni strani Kam po znanje do konca šolskega leta 2019/2020.

Na spletni strani smo bazo izvajalcev izobraževanja odraslih dopolnili z bazo izvajalcev in programov izrednega srednješolskega izobraževanja Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Obseg prvega vpisa v izredno srednješolsko izobraževanje v šolskem letu 2019/2020).

Dodatne informacije: 
Erika Brenk, telefon 01 58 42 570, 58 42 560, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..